home/News

Blogger Daisy Scholte from Expedia about Baoase

 

April 8, 2015

Paradijs op aarde bij Baoase Luxury Resort

In Baoase Luxury Resort komen dromen uit. Hier is niets te veel gevraagd en staat alles in het teken van de gast. Je boekt er niet zomaar een kamer, maar een privévilla of luxe suite. Ik waan mij in een sprookje uit duizend-en-één-nacht. Het exclusieve resort ligt aan het strand en heeft zelfs een eigen lagune.

De suites en villa’s beschikken allemaal over een afgeschermde tuin met eigen jacuzzi. De inrichting is strak en stijlvol met een romantisch, Aziatisch tintje. Kosten nog moeite zijn gespaard. De boeddha’s zijn zelfs speciaal voor Baoase overgevlogen uit Zuid-Oost Azië.

Met mijn voeten in het zand geniet ik van een tongstrelende driegangenlunch bereid door sterrenchef Rene Klop. Hij weet hoe je een vrouw kunt verleiden vanuit de keuken. Met de lunch krijg ik ook toegang tot het privéstrand, waar ik goed word verzorgd door de beach-butler. Hij onthoudt wat iedereen drinkt, zodat je als gast zelfs daar niet meer over na hoeft te denken. Is een overnachting je echt te duur, kom dan net als ik voor een lunch of diner om toch te kunnen ervaren hoe een high-end resort als Baoase is.

Leuk om te weten: hier komen zulke prominente gasten dat het personeel een geheimhoudingsclausule in het contract heeft staan. Read more

 

You can also request a quote. If you prefer to talk with someone you can call us at +5999 4611 799 or send us an email to reservations@baoase.com