News
Stay up to date with our news about the luxury resort

Lonneke from Style My Day about her day at Baoase

Zoals jullie weten ben ik net terug van een heerlijke vakantie op Curacao.. En wat hebben we genoten! Zoals jullie al zagen in mijn Curacao-fotoboek, hebben we vele mooie plekjes bekeken en toen ik dacht dat ik het mooiste allemaal wel had gezien, werd ik uitgenodigd door een lieve vriendin op HET paradijs op Curacao; Het Baoase Luxury Resort….

Het Baoase Luxury Resort is een zéér exclusief villa resort aan de zuidkust van Curaçao even buiten Willemstad gelegen. Dit pracht-resort valt in  de “5-sterren De Luxe” categorie en is daarmee uitzonderlijk op Curacao. Baoase Luxury Resort bestaat uit acht uiterst luxe villa’s en drie suites omringd door mineralen-zoutwater zwembaden en tropische tuinen.

Omdat Baoase, zo kleinschalig en sfeervol is, onderscheidt het zich! Het idyllische hotel ligt te midden van watertuinen met bloemen en planten aan een zandstrand, gekoesterd door het azuurblauwe water van de Caribische Zee. De luxe villa’s en suites zijn ontworpen in Aziatische stijl. De meesten dus met privezwembad en prachtige buiten-badkamer! Het resort is extreem goed beveiligd en er zijn privé-koks en privé-butlers aanwezig!

Read more

 

Book Now Request a Quote Restaurant Reservation